hero-shape-1

Efficiënter werken met Trimbeheer

In elke trimsalon is de juiste uitrusting en benodigdheden cruciaal, maar een vaak onderschat aspect van het runnen van een succesvolle salon is het beheer van de administratie. Trimbeheer speelt hierbij een sleutelrol door (bijvoorbeeld) veel van deze routineklussen te automatiseren. Dit omvat het bijhouden van klantrelaties, het verzenden van facturen, en het controleren van betalingen. Dankzij automatisering kun je snel zien of een klant al heeft betaald, en worden facturen automatisch verstuurd na elke afspraak. Hierdoor houd je meer tijd over voor waar je passie echt ligt: het trimmen zelf.

Een ander groot voordeel van trimbeheer is het bijhouden van belangrijke informatie over de huisdieren. Het systeem registreert niet alleen wanneer een hond voor het laatst is getrimd, maar ook of het huisdier specifieke aandoeningen heeft, zoals een historie van vlooien of teken. Dit zorgt voor betere zorg en gepersonaliseerde aandacht voor elk dier dat jouw salon bezoekt.

Trimbeheer is dus niet alleen een voordeel voor de efficiëntie van je salon, maar verbetert ook de zorg voor de huisdieren die je behandelt. Implementeer trimbeheer vandaag nog en ervaar hoe het zowel jouw werklast kan verminderen als de tevredenheid van je klanten kan verhogen. Elk huisdier verdient de beste zorg, en met trimbeheer kun je die bieden.

Vooraanmeldingen zijn gestart!

Meld je aan voor Trimbeheer en probeer het vanaf September 14 dagen gratis!